Jumat, 17 Februari 2017

A Nagy Fal (2017) Teljes Film Online

A Nagy Fal (2017)

MOVIE DETAIL :
Magyar cím (Korhatár) : A Nagy Fal (12E)
Eredeti cím : The Great Wall
Műfaj : Akció, Kaland, Fantasy,
Mozipremier (Magyar) : 2017. január 5.
Rendező : Yimou Zhang
orgatókönyvíró : Max Brooks (történet), Tony Gilroy,
Filmstúdió : Legendary East, Atlas Entertainment, Kava Productions








 Zhang Yimou soron következő akciófilmje egy talán kevésbé ismert történetét meséli el a néző számára. Az amerikai és kínai koprodukcióban megvalósult alkotás főszerepében Matt Damon igyekszik megmenteni az emberiséget.  
 
Történet 
A történelem órák egyik izgalmas részét képezhette a kínai Nagy Fal és annak története. Az akkor tanultak szerint védővonalként húzták fel a szóbeszéd szerint Holdról is látható, végtelen hosszúnak tűnő építményt. Ezt Zhang Yimou filmje sem cáfolja. A fal valóban azért készülhetett el, hogy megállítsa a támadásokat. A filmben azonban nem a vad hunok vagy valamelyik hasonló habitusú nép jelenti a veszélyt, hanem fantasy-be illő, rémséges szörnyek. A fal azonban önmagában nem elég. Egy elit osztagra is szükség van, a legjobb katonákkal teletűzdelve, hogy biztos legyen a győzelem. A tét pedig nem kicsi.
Szereplők
Matt Damon, Pedro Pascal, Tian Jing, Willem Dafoe, Andy Lau, Eddie Peng, Numan Acar, Lu Han, Kenny Lin, Hanyu Zhang, Cheney Chen, Junkai Wang, Xuan Huang, Ryan Zheng, Yu Xintian, Képek
Filmelőzetesek
 

0 komentar:

Posting Komentar