Jumat, 17 Februari 2017

Körök [Kör 3] (2017) Teljes Film Online

Körök [Kör 3] (2017)

MOVIE DETAIL :
Magyar cím (Korhatár) : A Körök (18)
Eredeti cím : Rings
Műfaj : Dráma, Horror
Mozipremier (Magyar) : 2017. február
Rendező : F. Javier Gutiérrez
orgatókönyvíró : Jacob Estes, Akiva Goldsman
Filmstúdió : BenderSpink, Macari/Edelstein, Parkes+MacDonald Image Nation








 Samara, a kútból előmászó kislány hamarosan ismét előkerült, a szörnyűséges felvétellel egyetemben és megkezdődik a terror magas iskolája. Ez alkalommal F. Javier Gutiérrez rendezésében.  
 
Történet 
Julia (Matilda Anna Ingrid Lutz) egy kicsit aggódik barátja, Holt (Alex Roe) miatt. A srác ugyanis felfedez egy szörnyűséges mítoszt. Egy videofelvételt, amelyet ha az ember megnéz csörren a telefon, egy síron túli hang pedig azt ígéri, hogy: „7 nap múlva meghalsz!”. Julia úgy dönt, hogy feláldozza saját magát, hogy megmentse szerelmét. Nyomozásai során azonban egy igazán érdekes dologra bukkan. Egy másik filmre, ami a már jól ismert felvételen kapott szerepet. Hőseink lassan, de biztosan elkezdenek bízni egymásban, a kapcsolatuk pedig úgy tűnik, hogy végre igazán stabillá és magabiztossá válhat. Ekkor azonban felbukkan néhány sötét alak Christian múltjából, akik komoly veszélybe sodorják a szerelmes pár közös jövőjét.

Szereplők
Vincent D’Onofrio, Laura Wiggins, Aimee Teegarden, Johnny Galecki, Lizzie Brocheré, Alex Roe, Zach Roerig, Bonnie Morgan, Matilda Anna Ingrid Lutz, Brandon Larracuente, Andrea Powell, Kati Akins, Jill Jane Clements, Surely Alvelo, Chris Greene

Képek
Filmelőzetesek
 

0 komentar:

Posting Komentar